lørdag den 23. juli 2011

Kartoffel chips med spansk kørvel

Af inspiration af tv -programmet " Annemad"
ville jeg prøve at lave kartoffel chips med spansk kørvel, da det har jeg jo næsten lige uden for døren og flot ser det ud.

og ja de er super nemme at lave og til største overraskelse faldt de i rigtig god smag for resten af familien :-)

jeg har gjort følgende: kom rigelig med raps olie i panden. rense og rive kartoflerne på rivejernet (den der laver skiver)
nippe alle de små skud af anis / spansk kørvel og læg sådan et blad mellem2 kartoffelskiver.
varm panden godt op og ha´ en rist ved siden af med bagepapir / fedtsugende papir.

nu "steges" skiverne blot i olien de tager forholdsvis hurtig farve, vendes og chipsene er færdig når de er pænt gyldne... :-)
chipsene drysses med salt f.eks kryddersalt under "stegningen"





Ingen kommentarer:

Send en kommentar