friske spinatblade og rødesalat blade
mandler
granatæbler
pinjekerner
feta
rødløg i fine tynde skiver
kogte og afkølede bulgur
evt tørrede tranebær
friske hindbær
del granatæblerne og sortere "æblekernerne" og saften hver for sig
rist mandlerne på panden til bliver let gyldne, tilsæt 3 spsk honning, rør godt rundt, tilsæt saften fra granatæblerne og rør godt lad små simre et par minutter, kom mandlerne på bagepapir og hak dem i mindre tern.
lad køle af.
Anret den skyllede salat med æbler, pinjekerner,rødløg,tørrede tranebær,mandler ,bulgur, de friske hindbær og feta... :-)
"Husk at spise brød til" ;-)
opskrift til flute: 3 stk
1 dl lunkent vand
25 gr gær
½ tsk salt
1 spsk olie
2 dl kefir ( ylette eller A-38)
250 gr sigtemel
150 gr rugmel
30 gr hørfrø
ca 100 gr hvedemel
gær røres i lunket vand, olie salt, fx ylette tilsættes
sigte,rugmel og hørfrø kommes i og hvedemel komme i til dejen er fast og smidig, hæve ca ½ time
dejen formes til flute og lægges i evt "Eva slip let flutes form"
hæve 15 min.
ridses og pensles med ylette
bages 15- 20 min ved 200 gr. i midt ovn
Ingen kommentarer:
Send en kommentar